בראוניז משויש עם שוקולד וגבינה

 

אביזרים :
תבנית בגודל של 22*23 , מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית
מצרכים:
180גרם חמאה
250 גרם אגו שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
מצרכים לחלק של הגבינה:
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
170 גרם אגו שוקולד לבן
4 כפות חלב
ההכנה:
ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה, מערבבים היטב בעזרת מטרפה, מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות, לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .
ממיסים בקערה נפרדת שוקולד לבן חלב עד להומוגניות

בקערה נפרדת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר, מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

משמנים קלות תבנית- רצוי מרופדת בנייר אפייה, מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים
אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז חותכים לקוביות.