ממתקי מיקסים

שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר, אגוזי לוז ושמנת מתוקה – ויש לכם ממתקים שהם מעדן שעוד לא טעמתם כמותו. מסוג המתכונים שצריך לשים עליהם סטיקר 'חובה לנסות'. וכשתטעמו את התוצאה – ההנאה מובטחת!

מרכיבים ל-15 ממתקים:

100 גרם שוקולד לבן של כרמית שבור לחתיכותmix2

2 כפות חמאה רכה

1 שקית "מיקסים" שוקולד לבן של כרמית

150 גרם שוקולד מריר של כרמית שבור לחתיכות

1/2 כוס שמנת מתוקה

15  יח' שוקולד חלב עם אגוזי לוז "מיקסים" של כרמית

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן, מצננים מעט.
  2. במעבד מזון טוחנים את הרוקס הלבנים לפירורים גסים (או שוברים בעזרת פטיש שניצל).
  3. מערבבים את פירורי הרוקס עם השוקולד המומס והחמאה הרכה.
  4. ממלאים שכבה בעובי חצי ס"מ בעטרות נייר קטנות או תבנית שקעים קטנים מסיליקון ומקפיאים.
  5. מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד מריר, ממתינים דקותיים ומערבבים לקרם חלק.
  6. יוצקים מעל הבסיס שכבת קרם שוקולד בעובי 1/2 ס"מ.
  7. נועצים מיקס שוקולד  חלב עם אגוזי לוז  במרכז כל ממתק ומחזירים להקפאה.
  8. לאחר שמתייצב אפשר להעביר למקרר (אם משתמשים בתבניות סיליקון יש לחלץ את הממתקים מהתבנית בעודם קפואים, לסדר על צלחת הגשה ורק אז להעביר למקרר).