קינוחי ריקוטה ותפוחים, שוקולד לבן ופצפוצי אורז

הגשת קינוחים בכוסות אישיות הופכת את האירוח כולו לאלגנטי. קינוחי הריקוטה תפוחים בשילוב השוקולד הלבן ופצפוצי האורז יהפכו ללהיט בכל ארוחה – גם בזכות המראה העשיר שלהם ובעיקר בזכות הטעם המעודן.

אביזרים:

מעבד מזון, שקית זילוף, מיקסר, כוסות להגשה

מרכיבים:

3 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות קטנות

3 כפות סוכר חום

20 גרם חמאה

1 שמנת להקצפה

3 כפות אבקת סוכר

100 גרם ריקוטה

300 גרם עוגיות מיני קוקיס בטעם חמאה

100 גרם חמאה מומסת

2 חבילות מיקס שוקולד לבן ופצפוצי אורז.

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים שקית של מיקס שוקולד לבן ומניחים בצד.
  2. לאחר מכן טוחנים במעבד מזון עוגיות מיני קוקוס בטעם חמאה עם חמאה מומסת.
  3. מקציפים בקערה שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ולאחר התגבשות השמנת מוסיפים ריקוטה לתערובת ואת תערובת המיקס הטחון, מקפלים מעבירים לשקית זילוף.
  4. במחבת מניחים חמאה תפוחים וסוכר חום ומקרמלים מעט את התפוחים.
  5. מניחים בכל כוס מתערובת עוגיות הקוקיס, מזלפים מעל קרם  ואז את התפוחים המקורמלים ומסדרים מעל חטיפי מיקס לבן.