שוקו מפנק עם מרשמלו

מרשמלו

ביום חורף חם, בארוחת פינוק עם האהובים שלכם וכשאתם ממש רוצים לפנק את הילדים: כך תכינו להם את משקה השוקו הכי טעים שהם לגמו. והמרשמלו? כבר בפנים.

מרכיבים (ל-6-4 מנות):

1/2 1 כוסות חלב

3/4 1 כוסות שמנת מתוקה 32%

445 גרם שוקולד מריר כרמית

1 כף קקאו

מרשמלו של כרמית (ניתן לשלב כל מרשמלו מהמגוון הרחב שלנו)

כמה משולשי שוקולד לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה ממסיסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים.
  2. מניחים בתחתית הספל מרשמלו, יוצקים עליו את הנוזל החם ממתינים דקה ומערבבים.
  3. מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד אם רוצים.

מתכון וצילום- תמר גולן