שוקו מפנק עם מרשמלו
ביום חורף חם, בארוחת פינוק עם האהובים שלכם וכשאתם ממש רוצים לפנק את הילדים: כך תכינו להם את משקה השוקו הכי טעים שהם לגמו. והמרשמלו? כבר בפנים.
מרכיבים (ל-6-4 מנות):
1/2 1 כוסות חלב
3/4 1 כוסות שמנת מתוקה 32%
445 גרם שוקולד מריר כרמית
1 כף קקאו
מרשמלו של כרמית (ניתן לשלב כל מרשמלו מהמגוון הרחב שלנו)
כמה משולשי שוקולד לקישוט
אופן ההכנה:
- מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה ממסיסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים.
- מניחים בתחתית הספל מרשמלו, יוצקים עליו את הנוזל החם ממתינים דקה ומערבבים.
- מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד אם רוצים.
מתכון וצילום- תמר גולן