בראוניז כשרים לפסח
מי אמר שבפסח צריך לוותר על הקינוח המתוק והאהוב? המתכון הגאוני שלפניכם יאפשר לכם ליהנות מכל העולמות ולהכין בראוניז נהדרים וכשרים לפסח.
מרכיבים:
3 חפיסות שוקולד אגו מריר כשר לפסח
180 גר' חמאה מומסת
3 ביצים
1 סוכר
1/4 סוכר חום דמררה
1 כוס קמח כשר לפסח
4 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
לפיזור מעל: 3/4 אגוזי מלך שבורים גס.
אופן ההכנה:
- מנפים ומערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה וקורט מלח
- בבאן מארי ממיסים חמאה ושוקולד מריר עד לקבלת מרקם אחיד.
- בקערת מיקסר, בעזרת מטרפה, מערבבים במהירות איטית את הביצים, הסוכר הלבן והחום כ 2 דקות.
- מוסיפים את השוקולד המומס תוך ערבוב כדקה שתיים, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית מרובעת בגודל 22*22 בגובה 2.5 ס"מ ומישרים, מפזרים מעל אגוזי מלך שבורים גס.
- אופים בחום של 160 מעלות כ 20-25 דקות
- מצננים היטב, רצוי בקירור וחותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.