פניני – טוסטים מקרקר דגנים
טוסטים צבעוניים, עשירים בגבינות, זיתים וירקות שהם פשוט מעדן שרק תגישו אותו לשולחן והופ, הוא נחטף מייד. ההמלצה שלנו: הכינו כמות כפולה ותהיו בטוחים שלא יישאר ממנה פירור.
מרכיבים:
חבילת פניני – קרקר דגנים
100 גרם גבינה צהובה- פרוסות
100 גרם גבינת פקורינו- פרוסות
רבע כוס זיתי קלמטה \ זיתים מושחרים פרוסים דק
1 בצל סגול קטן
5 עגבניות שרי פרוסות דק
1 כפית זעתר
רבע כוס עלי בזיליקום \ אורגנו \ טימין טריים
ממרח פסטו
להגשה:
ירקות חתוכים
אופן ההכנה:
- חותכים פרוסות גבינה לאורכן ברוחב קטן מעט מרוחב הקרקר.
- חותכים בצל לרבעי פרוסות דקיקות.
- מסדרים את הקרקרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- מורחים על הקרקרים ממרח פסטו, מסדרים מעליו גבינה ומעל פרוסות של עגבנייה, בצל, זיתים.
- אופים בחום של 180 מעלות כמה דקות עד שהגבינה נמסה- בערך 5-7 דקות, מוציאים ומגישים עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום.