פניני – טוסטים מקרקר דגנים

טוסטים צבעוניים, עשירים בגבינות, זיתים וירקות שהם פשוט מעדן שרק תגישו אותו לשולחן והופ, הוא נחטף מייד. ההמלצה שלנו: הכינו כמות כפולה ותהיו בטוחים שלא יישאר ממנה פירור.

מרכיבים:
חבילת פניני – קרקר דגנים
100 גרם גבינה צהובה- פרוסות
100 גרם גבינת פקורינו- פרוסות
רבע כוס זיתי קלמטה \ זיתים מושחרים פרוסים דק
1 בצל סגול קטן
5 עגבניות שרי פרוסות דק
1 כפית זעתר
רבע כוס עלי בזיליקום \ אורגנו \ טימין טריים
ממרח פסטו

להגשה:
ירקות חתוכים

אופן ההכנה: 

  1. חותכים פרוסות גבינה לאורכן ברוחב קטן מעט מרוחב הקרקר.
  2. חותכים בצל לרבעי פרוסות דקיקות.
  3. מסדרים את הקרקרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  4. מורחים על הקרקרים ממרח פסטו, מסדרים מעליו גבינה ומעל פרוסות של עגבנייה, בצל, זיתים.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כמה דקות עד שהגבינה נמסה- בערך 5-7 דקות, מוציאים ומגישים עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום.