כדורי שוקולד "פרועים"
המתכון הזה לוקח את כדורי השוקולד שכולם מכירים למקום אחר, מתוק יותר ומפתיע ביותר. גם ההכנה עצמה של כדורי השוקולד הפרועים היא חוויה מגניבה שממש כדאי לשתף בה את ילדי המשפחה.
אביזרים :
קערת ערבוב
שקית ופטיש שניצל
שיפוד או קיסם לטבילה
נייר אפייה
מרכיבים:
2 חבילות מיקס קוביות בציפוי שוקולד חלב
2 חבילות מיקס שוקולד חלב פצפוצי אורז ובוטנים או פצפוצי אורז ואגוזים
150 גרם גבינת שמנת
1 כפית תמצית וניל
60 גרם חמאה מומסת
לציפוי:
2 חבילות של שוקולד חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
1. מרסקים את חבילות המיקסים.
2. מניחים בקערה ושופכים חמאה מומסת ותמצית וניל, מערבבים עם כף ומוסיפים גבינת שמנת , מערבבים, מעבירים למקרר לעשר דקות ויוצרים כדורים פרועים ולא אחידים עם ידיים רטובות.
3. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
4. ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה ובעזרת קיסם\ שיפוד טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה.
5. מעבירים למקרר עד להתקשות השוקולד ומגישים.