כעכי פניני עם גבינה ופלפל חלפניו
כל פעם שהחברים מגיעים, אנחנו מחפשים רעיונות חדשים איך להגיש להם את הכיבוד! וכן, כבר עשינו הכל מהכל בכל הצורות.
ממליצים לכם על הצעת ההגשה הטעימה הזו! באמת שכזה, הם וגם אתם עוד לא טעמתם!
מרכיבים:
1 חבילה פניני בטעם שום ובצל (או כל טעם אחר שאתם מעדיפים)
50 גר' גבינת צאן לבנה קשה
100 גר גבינת צ'דר מגורדת
1 חבילה פלפל חלפניו משומר
אופן הכנה:
1. על גבי תבנית עם נייר אפייה מסדרים את הכעכים המלוחים של פניני.
2. מסדרים עליהם חתיכות גבינת צאן ומפזרים את הגבינת צ'דר המגורדת.
3. מניחים מעל כל אחד פלפל חלפניו.
4. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שגבינת הצ'דר נמסה.
5. מסדרים יפה על צלחת הגשה ומגישים.
בתאבון!
מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן