עוגת שכבות שוקולד אגו בשני גוונים

עוגת שכבות עשירה בשוקולד ובמראה מפתה של שני גוונים עם קרם שמנת ושוקולד וההפתעה: שברי שוקולד אגו מעל וזילופי שוקולד שהופכים את העוגה לחגיגה מתוקה.

אביזרים:
מיקסר, מעבד מזון ,תבנית אישית או בינונית
* הערה: הכמויות במתכון הינן לתבנית קטנה, לעוגה בינונית משפחתית יש להכפיל את הכמויות.

מרכיבים:
חבילה של אגו חלב ואגוזים
חבילה של אגו בציפוי שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות פודינג בטעם וניל
100 גרם גבינת שמנת
170 חבילות שוקולד מריר
1 כף אבקת שוקו נמס
חצי כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
1. מרסקים חצי מכל חבילת אגו ומניחים בצד.
2. מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל , חלב וגבינת שמנת ומחלקים לשתי קעריות.
3. מוסיפים לקערית אחת אגו לבן טחון ולשנייה אגו אגוזים טחון וכף אבקת שוקו.
4.  מניחים רינג על מגש מרופד נייר אפייה ונייר כסף, מסדרים שכבה של אגו אגוזים כך שירפד את כולה- ניתן לחתוך את האגו בהתאם לתבנית.
5. ממלאים בקרם אגו לבן.
6. מרפדים שכבה שנייה באגו לבן וממלאים בקרם אגו אגוזים.
7. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
8. ממיסים שוקולד מריר עם חצי כוס שמנת מתוקה בפולסים במיקרוגל .
9. מחלצים בזהירות את העוגה מהרינג ושופכים מעל שוקולד.
10.ניתן לשמור במקפיא ולהעביר למקרר שעה לפני ההגשה.