קוקטייל שוקולד על בסיס ברנדי
מתכון ל-2 כוסות
מרכיבים:
80 גר' שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד חלב 'אגו'
40 מ"ל ברנדי
20 מ"ל ליקר קוינטרו (Cointreau)
10 גר' ליקר קפה
קוביות קרח
אופן הכנה:
1. לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות.
2. לשפוך אותה על שוקולד החלב, להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
3. להעביר את התערובת לבלנדר, להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח ולהפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות.
4. למזוג לכוסות הגשה.
לקישוט: לפני המזיגה לכוס, ניתן לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד/סילאן ולאחר מכן, לטבול במהירות בעוגיות גרוסות. לבסוף למזוג את המשקה לכוס.
מתכון- לורו לוי
צילום- סטודיו כרמית