קינוחי ריקוטה ותפוחים, שוקולד לבן ופצפוצי אורז
הגשת קינוחים בכוסות אישיות הופכת את האירוח כולו לאלגנטי. קינוחי הריקוטה תפוחים בשילוב השוקולד הלבן ופצפוצי האורז יהפכו ללהיט בכל ארוחה – גם בזכות המראה העשיר שלהם ובעיקר בזכות הטעם המעודן.
אביזרים:
מעבד מזון, שקית זילוף, מיקסר, כוסות להגשה
מרכיבים:
3 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות סוכר חום
20 גרם חמאה
1 שמנת להקצפה
3 כפות אבקת סוכר
100 גרם ריקוטה
300 גרם עוגיות מיני קוקיס בטעם חמאה
100 גרם חמאה מומסת
2 חבילות מיקס שוקולד לבן ופצפוצי אורז.
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים שקית של מיקס שוקולד לבן ומניחים בצד.
- לאחר מכן טוחנים במעבד מזון עוגיות מיני קוקוס בטעם חמאה עם חמאה מומסת.
- מקציפים בקערה שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ולאחר התגבשות השמנת מוסיפים ריקוטה לתערובת ואת תערובת המיקס הטחון, מקפלים מעבירים לשקית זילוף.
- במחבת מניחים חמאה תפוחים וסוכר חום ומקרמלים מעט את התפוחים.
- מניחים בכל כוס מתערובת עוגיות הקוקיס, מזלפים מעל קרם ואז את התפוחים המקורמלים ומסדרים מעל חטיפי מיקס לבן.