פניני – קרקרים וגבינה
קרקר דגנים בזילוף גבינת שמנת, מוגש בליוויי פלפלים קלויים בשמן זית וזעתר נישנוש שאתם חייבים לנסות!
מרכיבים:
1 חבילת פניני – קרקר דגנים עם קמח שיפון מלא של 'כרמית' בטעם שאהוב עליכם (שומשום, זיתים ושום, עגבניות ובזיליקום, צ'ילי פיקנטי ותערובת תבלינים)
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח
2 שיני שום קצוצות
1/2 כפית זעתר
לקישוט:
2 כפות צנוברים מטוגנים
זעתר
פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה:
- מערבבים את השמנת החמוצה עם המלח ומעבירים לתוך יריעת מפת אל בד, מסננים מנוזלים במשך 8 שעות.
- קולים את הפלפלים בתנור ב- 220 מעלות כ 20-דקות, מעבירים לשקית ניילון ואוטמים למשך 20 דקות.
- מוציאים מהשקית, מקלפים, חותכים לרצועות ומניחים במסננת כדי לסנן את הנוזלים.
- מערבבים בקערית שמן זית, מיץ לימון, מלח, שום וזעתר, יוצקים על הפלפלים ומערבבים.
- מעבירים לקערית, מפזרים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.
- שמים את גבינת השמנת בתוך שקית זילוף ומזלפים על הקרקרים.
- זורים מעל מעט זעתר, פטרוזיליה וצנוברים. מגישים בליוויי קערית פלפלים קלויים.
מתכון- תמי פיליפ
צילום- אלי סגל
סטיילינג- ענת לבל