אוזני המן

חג פורים זה לא חג אם לא אכלתם לפחות אוזן המן אחת!
אנחנו שמחים לשתף אותכם במתכון קליל וסופר טעים שלנו לאוזני המן מצוינים! תוספת למשלוח מנות או סתם לשמח את בני הבית, אז קדימה לעבודה!

מרכיבים לבצק: 37305_ 2389X1851

1 ביצה  (בגודל מדיום)

100 גר' אבקת סוכר

200 גר' חמאה

300 גר' קמח

מטבעות שוקולד אגו לבישול ואפיה (חלב/ לבן/ מריר)

 

אופן הכנה :

  1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות ואבקת סוכר, עד לקבלת פירורים אחידים.
  2. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מקררים כ-45 דקות.
  4. מרדדים לעובי של כ-5 מ"מ ובוזקים לעיגולים בגודל הרצוי.
  5. מניחים במרכז העיגול 2 מטבעות שוקולד אגו לבישול ואפיה (אחת על השנייה) שוקולד לבן/מריר/חלב, וסוגרים את הבצק לצורת אוזן המן.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות 8-10 דקות.
מתכון- השף קונדיטור לורו לוי
צילום- אמיר מנחם