בלונדיז בננות ושוקולד אגו לבן כשר לפסח

מי אמר שבראוניז חייבים לעשות משוקולד מריר?
קבלו אותן את הבלונדיז המושלמות והמשודרגות שלנו!
37583_gant_april_c7
מרכיבים:
200 גר׳ שוקולד אגו לבן
110 גר חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
2 בננות
1 כפית תמצית וניל
200 גר׳ קמח "כרגיל" כשר לפסח
10 גר אבקת אפיה
50 גר אגוזי לוז

תבנית בינונית 22*24

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד אגו לבן וחמאה על בן מרי עד להמסה מלאה (ניתן לעשות זאת גם במיקרוגל, עם הפסקות ולערבב בכל פעם).
2. מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל.
3. מנפים פנימה את הקמח ואת אבקת האפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת. לבסוף מקפלים פנימה את אגוזי הלוז.
4. מעבירים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות, כ 30 עד 35 דקות.
5. מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים.

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן