בראוניז כשרים לפסח

מי אמר שבפסח צריך לוותר על הקינוח המתוק והאהוב? המתכון הגאוני שלפניכם יאפשר לכם ליהנות מכל העולמות ולהכין בראוניז נהדרים וכשרים לפסח.

מרכיבים:

3 חפיסות שוקולד אגו מריר כשר לפסח33772_brownies

180 גר' חמאה מומסת

3 ביצים

1 סוכר

1/4 סוכר חום דמררה

1 כוס קמח כשר לפסח

4 כפות קקאו

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

לפיזור מעל: 3/4 אגוזי מלך שבורים גס.

אופן ההכנה:

  1. מנפים ומערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה וקורט מלח
  2. בבאן מארי ממיסים חמאה ושוקולד מריר עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. בקערת מיקסר, בעזרת מטרפה, מערבבים במהירות איטית את הביצים, הסוכר הלבן והחום כ 2 דקות.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס תוך ערבוב כדקה שתיים, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  5. יוצקים לתבנית מרובעת בגודל 22*22 בגובה 2.5 ס"מ ומישרים, מפזרים מעל אגוזי מלך שבורים גס.
  6. אופים בחום של 160 מעלות כ 20-25 דקות
  7. מצננים היטב, רצוי בקירור וחותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.