טילונים ללא סוכר עם קרם וסילאן טבעי

הטילונים האלה נותנים פייט לכל טילון קנוי באשר הוא. הם טעימים, הם קרירים והם עשויים ממרכיבים טבעיים כך שאפשר בהחלט ליהנות מכל ביס בראש שקט.

אביזרים:
מיקסר, לקקן, שקית זילוף, קערית לטבילה

מרכיבים:
גביעי גלידה לטילון
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסכרתיים
2 חבילות שוקולד לבן
2 חבילות שוקולד מריר
1 שמנת להקצפה
בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא סוכר
200 גרם מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה.
2. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם פודינג וניל ואחרי כמה דקות מוסיפים סילאן ומסקרפונה.
3. מערבבים ומקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל המסה ומעבירים לשקית זילוף.
4. ממלאים את גביעי הגלידה ומעבירים למקפיא לשעה.
5. ממיסים שוקולד מריר ללא סוכר עם 2 כפות שמן וטובלים קצה של כל טילון.