מוס שוקולד טבעוני ופירורי מיני קוקיס בכוסות

מוס

מרכיבים:
200 גר שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו
פחית קרם קוקוס (17%שומן לפחות)
1 כף סוכר
עוגיות מיני קוקיס

אופן ההכנה:
1. מחממים את קרם הקוקוס וכף סוכר בסיר ומביאים לסף רתיחה.
2. שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.
4. כאשר הקרם קוקוס מגיע לסף רתיחה, מורידים מהאש ושופכים מעל השוקולד. מחכים דקה ואז מערבבים עד איחוד החומרים.
5. מכניסים את הקערה למקרר ל 12 שעות לפחות.
6. מוציאים מהמקרר ומקציפים בקערת מיקסר עד למרקם קרמי.
7. בכוסות מפוררים בתחתית עוגיות מיני קוקיס, שופכים מוס לכוס עד הגובה הרצוי ומעל מפוררים שוב עוגיות מיני קוקיס.
בתיאבון!

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן