מרשמלו סמורס

07 מרשמלומי אמר שמרשמלו אוכלים רק בל"ג בעומר? כשהחורף מגיע, ורוצים קינוח מפנק ומהיר הכנה, מוציאים את המרשמלו ומכינים ב4 שלבים פשוטים את הקינוח הרך והממכר הזה.
אתם עוד פה?

מרכיבים:
1 חבילת מרשמלו ורוד לבן
20 מטבעות שוקולד מריר
100 גרם ממרח בוטנים טבעי
40 קרקרים עגולים מלוחים

אופן הכנה:
1. מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים, מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.
2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.
3. מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים.
4.כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.

ניתן לשמור במקרר.

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן