עוגיות שוקולד ציפס טבעוניות בשני צבעים

מחפשים מתכון קליל לעוגיות משודרגות? עם אגוזי מלך, קמח כוסמין ועוד דברים טובים? תתחילו להכין, המתכון ממש כאן!
והוא מתאים גם לטבעוניים 🙂 בתאבון!

מרכיבים:
1 כוס קמח כוסמין
¼ כוס קוואקר מהיר להכנה
¼ כוס אבקת שקדים
1 כפית אבקת אפיה
⅓ כוס אגוזי מלך קצוצים
¼ כוס שוקולד ציפס לבן
¼ כוס שוקולד ציפס מריר10_Carmit_GE_AD_Mai2019_1851X2389
¼ כוס שמן חמניות
¼ כוס סוכר לבן+ ¼ כוס סוכר חום
100 ג״ר רסק תפוחים

אופן הכנה:
1. בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, קוואקר, אבקת שקדים, אבקת אפיה, אגוזים ושוקולד)
2. בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, השמן ורסק התפוחים.
3. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים ומערבבים עד לאיחוד מוחלט של החומרים.
4. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים קטנים.
5. מרטיבים את הידיים ומשטחים את הכדורים מעט על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט.
6. מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות.
7. אופים כ-15 דקות או עד להשחמה.

בתאבון!

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן