פריכיות עם מאפה עלי מנגולד וארטישוק

מחפשים איך להפתיע את האורחים שלכם? קבלו מתכון טעים וקל להכנה, מאפה שהוא גם מטבל לאכול ולהגיש עם פריכיות משולשים הכי טעים שיש!

מרכיבים: 37583_gant_april_c8
חבילת פריכיות
כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה
1 כוס מיונז
צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים
¼ כוס מים
1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים
1 בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:
1. בקערת בלנדר טוחנים את אגוזי הקשיו, מים ומיונז עד למרקם קרמי.
2. מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר החומרים.
3. מעבירים לכלי חסין חום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 20 דקות.
4. מגישים לצד פריכיות.

מתכון- עדי דב
צילום- כלי איתן