פניני – קרקרים וגבינה

קרקר דגנים בזילוף גבינת שמנת, מוגש בליוויי פלפלים קלויים בשמן זית וזעתר נישנוש שאתם חייבים לנסות!
מרכיבים: 

1 חבילת פניני – קרקר דגנים עם קמח שיפון מלא של 'כרמית' בטעם שאהוב עליכם  (שומשום, זיתים ושום, עגבניות ובזיליקום, צ'ילי פיקנטי ותערובת תבלינים)
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח
2 פלפלים אדומיםelis_(2)
2 פלפלים צהובים
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח
2 שיני שום קצוצות
1/2 כפית זעתר

לקישוט:

2 כפות צנוברים מטוגנים
זעתר
פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את השמנת החמוצה עם המלח ומעבירים לתוך יריעת מפת אל בד, מסננים מנוזלים במשך 8 שעות.
  2. קולים את הפלפלים בתנור ב- 220 מעלות כ 20-דקות, מעבירים לשקית ניילון ואוטמים למשך 20 דקות.
  3. מוציאים מהשקית, מקלפים, חותכים לרצועות ומניחים במסננת כדי לסנן את הנוזלים.
  4. מערבבים בקערית שמן זית, מיץ לימון, מלח, שום וזעתר, יוצקים על הפלפלים ומערבבים.
  5. מעבירים לקערית, מפזרים צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה.
  6. שמים את גבינת השמנת בתוך שקית זילוף ומזלפים על הקרקרים.
  7. זורים מעל מעט זעתר, פטרוזיליה וצנוברים. מגישים בליוויי קערית פלפלים קלויים.

מתכון-  תמי פיליפ
צילום- אלי סגל
סטיילינג- ענת לבל