קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים

אבודקו מותאם אתראירוח, ארוחת ערב או סתם נישנוש לצהריים? המתכון הבא עונה בדיוק על הדרישות!
קל להכנה במינימום זמן, מזין והכי חשוב מאוד טעים!

מרכיבים:
חבילת פניני קרקר דגנים
1 אבוקדו בשל
¼ כוס גבינת עזים
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור
צ׳ילי גרוס
שמן זית
לפסטו ארוגולה:
חבילת ארוגולה שטופה ומסוננת
½ כוס שמן זית
¼ כוס צנוברים קלויים
¼ כפית מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערת בלנדר טוחנים את הארוגולה, שמן זית, צנוברים, מלח ופלפל עד למרקם טחון.
2. שופכים לצנצנת ושומרים במקרר.
3. מועכים בקערה אבוקדו לכדי מחית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
4. מורחים ממחית האבוקדו על גבי הקרקרים.
5. מעל האבוקדו מטפטפים נגיעות מהפסטו ארוגולה ומפוררים מגבינת העזים מלמעלה.
6. בוזקים מעט שמן זית, ומפזרים צ׳ילי גרוס.
תהנו!

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן