פניני – שיפודי טרליני

ה'שיפודים' האלה מתאימים כתוספת לארוחה חלבית וכאופציה למי שנמנע מבשר כשאתם מארגנים ארוחת 'על האש'. השיפודים שמורכבים מכעכי טרליני מתכתבים עם סלט הקפרזה האיטלקי האהוב שכולל גבינת מוצרלה, בזילקום ועגבניות שרי ומציעים דרך מקורית להגיש אותו לאורחים וכמובן לעצמכם.

final 3

מרכיבים ל-15 יחידות שיפודים:

1 חבילת פניני- טרליני של  'כרמית' בטעם שאהוב עליכם. (קלאסי, זיתים ובצל, שום וצ'לי פיקנטי, רוטב פיצה, תפו"א ורוזמרין או קמח מלא)
1 גליל גבינת מוצרלה חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
כ- 30 עגבניות שרי קטנות
כ- 50 עלי בזיליקום

אופן ההכנה: 

  1. מסדרים על שיפוד עגבנית שרי, עלה בזיליקום, טרליני, קוביית מוצרלה, ושוב עלה בזיליקום, טרליני ועגבנית שרי.
  2. מגישים בליוויי מטבלי גבינה.

מתכון- תמי פילים
צילום- אלי סבג
סטיילינג- ענת לבל