טראפלס אגו נוגט לבן בציפוי אגו נוגט חלב ואגוזי לוז

רכיבים:
150 שמנת מתוקה להקצפה
300 גרם שוקולד לבן נוגט
קורט מלח
10 גר' חמאה
שברי אגוזי לוז
300 גר' שוקולד חלב לוז
50 גר' חמאת קקאו או שמן צמחי

אופן ההכנה:
מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוזגים מעל השוקולד הלבן בקערה חסינת חום.
ממתינים דקה, ומערבבים למסה חלקה. מוסיפים את המלח והחמאה. מעבירים לשקית זילוף ומקררים.
לאחר הקירור, מחממים מעט עם הידיים ומזלפים כדורים בגודל שרוצים על נייר אפייה. זה בסדר שהכדורים לא עגולים לחלוטין, אחר כך נכדרר אותם בידיים.
לאחר שסיימנו לזלף את כל הכדורים, מגלגלים כל כדור בידיים ומניחים על המגש. מצפים כל כדור בשברי אגוזי לוז, מחזירים למגש ומקררים בין שעה ללילה במקרר.
על בין מארי, ממיסים שוקולד חלב לוז וחמאת קקאו או שמן צמחי.
כשהשוקולד נמס לחלוטין וכדורי השוקולד והאגוזים שלנו קרים, מצפים כל כדור בשוקולד ומניחים על מגש עם נייר אפייה להתקשות.