דיסקיות שוקולד מריר בטעם תפוז, מקושטות בגרעיני רימון ופיסטוקים

קינוח חגיגי, טעים ומרשים שכל אחד ירצה לטעום גם אחרי ארוחה משביעה ביותר!
דיסקיות שוקולד מריר עם תוספות מפתיעות שיתנפצו בפה וישאירו טעם רענן של עוד. נראה מפתה? המתכון ממש פה.

מרכיבים:
3 חבילות שוקולד אגו פרימיום בטעם תפוז 16_Carmit_GE_AD_Mai2019
½ כוס גרעיני רימון
½ כוס פיסטוק

אופן הכנה:
1. ממיסים את השוקולד תפוז במיקרוגל או בבן מארי.
2. מעבירים את השוקולד המומס לשק זילוף ועושים חור מאוד קטן בקצה.
3. מזלפים דיסקיות עגולות על גבי נייר אפייה ומניחים עליהם את גרעיני הרימון והפיסטוקים. חשוב לפזר לפני שהשוקולד מתקשה, אחרת הרימונים והפיסטוקים לא ידבקו ויפלו.
4. מניחים בצד עד שמתקשה.
לשמור במקרר או במקום קריר.

מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן