אתם עוד פה?
מרכיבים:
1 חבילת מרשמלו ורוד לבן
20 מטבעות שוקולד מריר
100 גרם ממרח בוטנים טבעי
40 קרקרים עגולים מלוחים
אופן הכנה:
1. מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים, מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.
2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.
3. מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים.
4.כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.
ניתן לשמור במקרר.
מתכון- עדי דב
צילום- גלי איתן